ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΕΑ

Ειδικότητα: Λογοπεδικοί – Λογοθεραπευτές

Τηλέφωνο: 2310950866/ 

Διεύθυνση: Λαμπράκη Γρηγορίου 119, Θεσσαλονίκη – Άνω Τούμπα, 54351, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Email: info@paidigoneas.gr

Ιστοσελίδα: paidigoneas.gr


Υπηρεσίες

Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική γονέων
Η άρτια εκπαιδευμένη κλινική παιδοψυχολόγος, Κουραμπά Ευφροσύνη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψυχικής υγείας, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αναλαμβάνει την ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων καθώς και το κομμάτι της υποστήριξης των γονέων σχετικά με την επιτυχημένη και αποτελεσματική διαχείριση των δυσλειτουργικών σχέσεων με τα παιδιά τους.

Λογοθεραπεία
Το κέντρο μας συνεργάζεται και με εξειδικευμένους λογοθεραπευτές. Στόχος τους είναι η αποκατάσταση των αρθρωτικών και φωνολογικών δυσκολιών, η ενίσχυση της επικοινωνίας και του λόγου και τα προβλήματα σίτισης. Το τμήμα της λογοθεραπείας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία, ειδικά παιχνίδια μάθησης για την ενίσχυση της επικοινωνίας και διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο συμβολικού παιχνιδιού, όπου αναπαριστάται η καθημερινότητα ενός παιδιού.

Ειδικό Παιδαγωγικό
Οι παιδαγωγικές παρεμβάσεις διεκπεραιώνονται από φιλολόγους με μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή καθώς και ποικίλες επιμορφώσεις στον τομέα της εκπαιδευτικής ψυχολογίας. Η προσέγγιση του κάθε μαθητή σχεδιάζεται σύμφωνα με τις αρχές της ενταξιακής εκπαίδευσης, ενώ κατα τη μαθησιακή διαδικασία παρέχονται εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα για την ενίσχυση των γνωστικών δεξιοτήτων, του γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και της κατανόησης ενός κειμένου.
Τέλος, αναλαμβάνουμε και την εκπαίδευση δίγλωσσων αλλά και κωφών και βαρήκοων παιδιών με χρήση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Εργοθεραπεία
Φυσιοθεραπεία
Αυτορρύθμιση
Αισθητηριακή ολοκλήρωση

Δωρεάν η πρώτη συνάντηση
Δεκτά όλα τα ταμεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικη Διαπαιδαγωγηση, Μαθησιακες Δυσκολιες, Δυσλεξια, Διαταραχη Ελλειμματικης Προσοχης, Υπερκινητικοτητα, Διαταραχες Αρθρωσης, Τραυλισμος, Αυτισμος, Αισθητηριακη Ολοκληρωση, Θεραπευτικες Ομαδες Παιδιων, Αυτορρυθμιση

Βραβεία – Διακρίσεις – Πιστοποιήσεις

 

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Σάββατο
Κυριακή

Χάρτης

Χάρτης του/της Γρ. Λαμπράκη 119, Θεσσαλονίκη 543 51