Κεσίσης Γεώργιος Α.

Ειδικότητα:  Ογκολόγος

Τηλέφωνο:  2313042670, 6974316307

Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 42, Θεσσαλονίκη, 546 21

 Email: info@oncology.com.gr

Ιστοσελίδα: 


Υπηρεσίες

Ο ιατρός ειδικεύεται στην πρόληψη, στη διάγνωση, στη θεραπεία και στην παρακολούθηση των κακοήθων νεοπλασιών. Εργάζεται καθημερινά, με κριτήριο την υπεύθυνη αντιμετώπιση κάθε ασθενή, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους. Σ’ ένα ζεστό και φιλικό χώρο, άρτια εξοπλισμένο, προσφέρει τις υπηρεσίες του με σεβασμό προς τον άνθρωπο, παρέχοντας έγκυρη ιατρική γνωμάτευση για κάθε περιστατικό.

Παράλληλα, προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική ενημέρωση, με βάση όλα τα νεότερα δεδομένα και εξελίξεις, αναφορικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κακοήθων παθήσεων. Πρωταρχικός σκοπός του είναι η παροχή εξατομικευμένων ιατρικών υπηρεσιών, υψηλών προδιαγραφών, σε κάθε ασθενή.

Ο ιατρός είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Βραβεία – Διακρίσεις – Πιστοποιήσεις

Ο παθολόγος – ογκολόγος Κεσίσης Γεώργιος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Μετεκπαιδευθείς στο Λονδίνο, διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή ειδίκευση στον τομέα του. Είναι μέλος της επιστημονικής εταιρείας European Society for Medical Oncology. Ειναι μελος της European Society of Medical Oncology (ESMO) και American Society of Medical Oncology (ASCO).
Συνεργάζεται με την Κλινική Άγιος Λουκάς από το φθινόπωρο του 2009.

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Σάββατο
Κυριακή

Χάρτης