Μπαχτσετζής Σ. Γεώργιος

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός

Τηλέφωνο: 2310237508, 6932276843

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη 546 22

 Email:

Ιστοσελίδα: http://www.bachtsetzis.gr


Υπηρεσίες

Ο χειρουργός Μπαχτσετζής Γεώργιος ασχολείται με τις κατωτέρω κατηγορίες χειρουργικών επεμβάσεων:

  • Χειρουργική Στομάχου ( Καλοήθεις Παθήσεις – Νεοπλάσματα – Όγκοι )
  • Χειρουργική Λεπτού και Παχέως Εντέρου ( Καλοήθεις Παθήσεις – Νεοπλάσματα – Όγκοι )
  • Χειρουργική Κηλών: 1. Βουβουνοκήλη 2. Μηροκήλη 3. Ομφαλοκήλη 4. Μετεγχειρητική Κοιλιοκήλη 5. Άλλες Κήλες
    ( Με την κλασσική τεχνική καθώς και με τη σύγχρονη τεχνική τοποθέτησης πλεγμάτων )
  • Χειρουργική του Θυρεοειδούς Αδένος
  • Χειρουργική Αντιμετώπιση Καλοηθών και Κακοηθών παθήσεων Μαστού
  • Χειρουργική Όγκων Μαλακών Μορίων και Δέρματος ( Καλοήθεις , Κακοήθεις και Μελάνωμα Δέρματος )
  • Χειρουργική του Χοληφόρου Συστήματος, είτε με Κλασσική Ανοικτή Χολοκυστεκτομή είτε με Ελάχιστα Επεμβατική Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή,
  • Χειρουργική Ήπατος, Σπληνός, Παγκρέατος
  • Φροντίδα και Χειρουργική Αντιμετώπιση Διαβητικού Ποδός
  • Αντιμετώπιση εγκαυμάτων
  • Εξειδικευμένη χειρουργική Παθήσεων Πρωκτού – Αιμορροίδων, Συριγγίων, Κύστης Κόκκυγος – με την πλέον Σύγχρονη και Ελάχιστα Επεμβατική Μέθοδο με τη χρήση διοδικού LASER, η οποία καθιστά εφικτή την ημερήσια, αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία συγκριτικά με κάθε άλλη τεχνική των Παθήσεων του Πρωκτού.
  • Χειρουργική Αντιμετώπιση Ραγάδας και Κονδυλωμάτων.

Βραβεία – Διακρίσεις – Πιστοποιήσεις

Ο Χειρουργός Μπαχτσετζής Γεώργιος αποφοίτησε το 1975 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού (ΥΓ) και ταυτόχρονα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό ΆΡΙΣΤΑ. Έπειτα ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στην Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με διευθυντή τον Καθηγητή Ο. Αλετρά, καθώς επίσης και στην Ά Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου ως Στρατιωτικός Ιατρός – Χειρουργός. Έλαβε την Ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής το Νοέμβριο του 1981.

Μετά τη λήψη της ειδικότητας υπηρέτησε σε πολλές θέσεις ευθύνης ως Γενικός Χειρουργός. Κατά τη θητεία των στρατιωτικών του καθηκόντων στην Καστοριά 1984-85, εργάσθηκε ως Επιμελητής στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και στη συνέχεια ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης με διευθυντή τον χειρουργό Θ. Τσαδήλα.

Από το 1981 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο και από το 1986 ασκεί τη Χειρουργική Ειδικότητα σαν ελέυθερος επαγγελματίας Ιατρός στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Τα έτη 1988 – 89 παρακολουθούσε και συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της Ά Χειρουργικής – Ογκολογικής Κλινικής του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με διευθυντή τον Γ. Μπλάτζα, όπου και μετεκπαιδεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική.

Όλα τα χρόνια της εργασίας του έως και σήμερα, συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης – ΣΙΕ (CME-Continuing Medical Education), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πάνω σε θέματα που άπτονται της Γενικής Χειρουργικής, όπως :
Χειρουργική Ογκολογίας – Μαστεκτομές – Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις – Αντιμετώπιση Κηλών με χρήση Πλεγμάτων – Σύγχρονες Εφαρμογές LASER στην Καθημερινή Χειρουργική – Εφαρμογές Αναίμακτου Διοδικού LASER στις Παθησεις του Πρωκτού (Αιμορροίδες, Συρίγγια, Κύστες Κόκκυγος κλπ.) – Χειρουργική Ραγάδων – κλπ.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Σάββατο
Κυριακή

Χάρτης