Σιδηρόπουλος Ανδρέας Χ.

Ειδικότητα: Καρδιολόγος

Τηλέφωνο: 2311242652 / 6972728440

Διεύθυνση: Βογατσικού 8, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Email:

Ιστοσελίδα: 


Υπηρεσίες

 

Βραβεία – Διακρίσεις – Πιστοποιήσεις

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ το 1997. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός στη Σαμοθράκη και στη  Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Θεσσαλονίκη). Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο αγροτικό ιατρείο Δαμασκηνιάς, Βόιου, Ν. Κοζάνης. Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία (ΓΝ Ο Άγιος Δημήτριος), στη Νεφρολογία (ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ), στην Αιματολογία (ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης) και τελικά στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Βέροιας), από όπου έλαβε και τον τίτλο ειδίκευσης στην Καρδιολογία το 2008.
Υπηρέτησε ακολούθως ως Επικουρικός Καρδιολόγος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (2009-2010) και ως Επιμελητής Β΄ στο Νοσοκομείο Ημαθίας (Βέροια) μέχρι το 2013. Έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με θέμα σχετικό με το ρόλο συχνών πολυμορφισμών των TLR υποδοχέων στην ισχαιμική καρδιακή νόσο και την καρδιακή ανεπάρκεια. Είναι πιστοποιημένος στην Καρδιακή Ανεπάρκεια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιακής Ανεπάρκειας (Heart Failure Association of European Society of Cardiology) και έχει Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία (Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης). Επίσης έχει πιστοποίηση Advanced Trauma Life Support (ATLS) Provider, Advanced Life Support (ALS) Provider, Paediatric Life Support (PLS) και είναι Advanced Life Support Νational Full Instructor και Instructors Trainer.
Έχει συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, στην εκπόνηση ανακοινωμένων και αναρτημένων εργασιών σε αντίστοιχα συνέδρια, σε δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Σάββατο
Κυριακή

Χάρτης